مرکز ویزای شینگن اولین و تنها مرکز تخصصی فعالان معتبر و مستقیم ویزای شینگن به صورت تضمینی و فوری و ویزای شینگن با ارزانترین قیمت در کنار مشاوره رایگان در خصوص اخذ ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز ویزای شینگن.

ویزا شینگن ایتالیا اسپانیا اتریش

ویزا شینگن ایتالیا اسپانیا اتریش

آگهی فوری
  •  صاحب آگهی: mina rahmankhah
  •    02188674642
  • email
  •    تهران تهران
  •    ویزای شینگن مسافرتی
  •    متخصص ویزای شینگن
  • مشاهده تور http://schengenvisacenter.com/
  • ویزای شینگن ویزای شینگن تضمینی و فوری
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۸/۰۱/۱۸

ویزای شینگن

چطور ویزای شینگن بگیریم؟ مطمئن ترین و ارزان ترین راه برای گرفتن ویزای شینگن این است که مسافر شخصا برای تعیین وقت اقدام کند. اگر می خواهید برای گرفتن ویزای شینگن اقدام کنید، قبل از هر موردی باید هماهنگی های لازم را با سفارت کشور مقصد انجام دهید. تعیین وقت سفارت و مصاحبه برای ویزای شینگن اولین مرحله از مراحل دریافت ویزای شینگن، تعیین وقت سفارت برای مصاحبه است. بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می شود. یکی از راه های معمول برای گرفتن وقت از سفارت، فرستادن ایمیل به سفارت است؛ در یک ایمیل اطلاعاتی مثل تاریخ سفر، هدف سفر، نام خانوادگی، نام و شماره پاسپورتتان را به زبان انگلیسی بنویسید و برای سفارت مورد نظرتان ارسال کنید. همان روز سفارت برای شما ایمیلی ارسال می کند که وقت مصاحبه در آن ذکر شده است. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می دهد؛ بنابراین بهتر است از 2 ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید. در شرایط خیلی خاص پزشکی و... با صلاحدید خود سفارت، وقت فوری هم داده می شود. بعد از تعیین وقت، مسافر یک روز برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت حاضر می شود. مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است. باید توجه کنید که همه مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولا دارالترجمه ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می کنند. فرم تکمیل شده درخواست ویزا اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشور، تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید. در این فرم از شما درباره نوع ویزای شما هم سوال می پرسد. ویزای شینگن توریستی، دو نوع یک بار ورود و چندبار ورود یا مالتیپل دارد که شما باید تعیین کنید درخواست کدام نوع ویزا را دارید. فرم جامع درخواست ویزای شینگن اگر در زمان سفرتان قصد خروج از محدوده شینگن و ورود دوباره را داشته باشید، باید ویزای شینگن چندبار ورود بگیرید. در صورت گرفتن ویزای شینگن ویزای مالتیپل Multiple-Entry یا چند بار ورود، می‌توانید خیلی راحت، به کشورهای اروپای شرقی مثل بلغارستان، کوزوو، آلبانی، مقدونیه، صربستان، مونته نکرو، کرواسی و ... بدون گرفتن ویزای جداگانه برای این کشورها سفر کنید. البته اگر برای اولین بار قصد سفر به محدوده شینگن را دارید، بهتر است برای گرفتن ویزای شینگن توریستی دو هفته‌ای و یک بار ورود اقدام کنید تا با احتمال بیشتری درخواستتان پذیرفته شود. توجه: هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه شان ویزای شینگن محسوب می شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد. شناسنامه ایرانی ترجمه‌ رسمی شناسنامه با کپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد. گذرنامه (پاسپورت) همراه داشتن اصل گذرنامه (پاسپورت) با امضاء و گذرنامه های قبلی. همچنین گذرنامه باید تا حداقل 6 ماه پس از درخواست روادید، اعتبار داشته باشد. توجه: باید قبل از ارائه گذرنامه، حتما قسمت امضای دارنده گذرنامه در صفحه پاسپورتتان را با خودکار امضا کنید. سه قطعه عکس رنگی عکس ها باید رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد و در ابعاد 6 در 4 ارائه شود. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا شینگن چاپ خواهد شد. توجه: در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی - گواهی اشتغال به کار باید بر روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار و به زبان انگلیسی ارائه شود. در صورت داشتن شغل آزاد، ترجمه پروانه کسب و سوابق آخرین پرداخت مالیات به همراه مهر اداره مالیات ضروری است. اگر به صورت پروژه‌ای کار می کنید یا با شرکت خاصی همکاری نمی کنید، مدرکی از پروژه های آینده تان ارائه دهید یا مدرکی که نشان دهنده بازگشت شما به خاطر وجود موقعیت یا پیشنهاد خوب شغلی آینده باشد. - برای دانشجوها، ارائه گواهی اشتغال به تحصیل به زبان انگلیسی بر روی سربرگ رسمی دانشگاه به همراه امضای رئیس دانشگاه ضروری است. مدارکی مثل توصیه نامه استادان که نشان دهنده موفقیت تحصیلی شما و انگیزه بازگشت باشد هم می توانند برای گرفتن ویزای شینگن کمک کننده باشند. - برای دریافت ویزای شنگن برای کسانی مثل زنان خانه دار یا فرزندان که تحت تکفل اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‌حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است. لازم است که این مدارک به همراه ترجمه شان به سفارت ارائه داده شوند: پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد. در صورت داشتن بیمه کاری؛ سوابق سه ماه آخر قبل از درخواست ویزای شینگن. در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد. توجه: درصورتی که در حساب بانکی تان به اندازه کافی پول ندارید، ارائه یک نامه از سمت پدر، همسر، شخص دعوت کننده یا بستگان نزدیکی که توانایی پشتیبانی مالی شما را در طول سفر دارند، می تواند کمک کننده باشد. درصورت ارائه این نامه، باید مدارک حساب بانکی آن شخص را ضمیمه کنید. بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد برای درخواست ویزای شینگن، ارائه رزرو بلیط هواپیما کافی است و نیازی به خرید بلیط هواپیما نیست. بیمه مسافرتی بیمه مسافرتی باید برای کل مدت زمان سفر حداقل هزینه 30 هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان ویزای شینگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه های احتمالی بازگشت به کشور تحت مراقبت های پزشکی، هزینه های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه گذار باید نماینده ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت کننده در کشور مقصد هم می تواند بیمه ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد. واچر رزرو هتل رزرو هتل باید برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت باشد. توجه: اگر دعوت نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت. دعوت نامه در صورت داشتن دعوت نامه، ارائه اصل دعوت نامه که شخص دعوت کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده است ضروری است. بهتر است مدارکی جهت نشان دادن نسبت شخص دعوت کننده با مسافر ارائه شود. در صورتی که شخص دعوت کننده دوست شماست، ارائه پرینت ایمیل ها یا حتی عکس هایی که دوستی شما را ثابت کند، می تواند کمک‌کننده باشد. یک بار مطالعه دعوت نامه هم به شما کمک می کند تا اگر در روز مصاحبه سوالی درباره دعوت نامه پرسیده شد، به آن مسلط باشید.