ویزای شینگن گردشگری

ویزای شینگن گردشکری به شهروندان غیر اروپایی امکان گردش در کشورهای منطقه شنگن/کشور های عضور به منظور تفریح و سیاحت و یا بازدید از بستگانی که در منطقه شنگن زندگی می کنند را می دهد.صاحب این ویزا نیاز نیست تبعه کشورهای تعیین شده باشد .البته لازم به ذکر است که این ویزا محدودیتهایی دارد.

در یک ویزای توریستی، شما مجاز به اقامت در کشور تعیین شده برای حداکثر 3 ماه یا 90 روز می باشید.در طی این دوره مجاز به کار نخواهید بود مگر اینکه وضعیت ویزایی متفاوتی داشته باشید.

چه کسی به ویزای شنگن نیاز دارد

شهروندان غیر اروپایی که مایل به سفر به منطقه شنگن هستند، مجبورند برای یک ویزای شنگن کوتاه مدت تحت عنوان  "توریست" درخواست کنند. بسته به ویزا صادر شده، ممکن است فرد مجاز به ورود یک بار (تک ورودی) یا چندین بار (ورود چندگانه) و اقامت حداکثر تا 3 ماه 90 روز در سال بین دوره 6 ماهه باشد. این تصمیم با توجه به ماهیت اهداف سفر و سایر عوامل مربوطه، توسط مقامات تعیین می شود.

دیگر مطالب مرکز ویزای شینگن:

ویزای شینگن چیست؟

با داشتن ویزای شینگن به پاریس سفر کنید

راهنمای ویزای شینگن و جاذبه های ایتالیا

ویزای شینگن در ایران و مشکلات سر راه متقاضیان

چه اسنادی برای ویزای شینگن مورد نیاز است؟

  • یک فرم درخواست که به طور کامل پر شده و توسط متقاضی امضا شده است. همچنین می توانید به صورت الکترونیکی فرم برای صدور ویزای شنگن را پر کنید و آن را چاپ کنید. فرم درخواست امضا شده باید به همراه مدارک اجباری دیگر شخصا به کنسولگری / سفارت یا نماینده کشور مورد نظر شما ارائه گردد.
  • یک عکس با فرمت پاسپورت که دارای پس زمینه روشن که، به درستی رنگی شده است و ویژگی های چهره کامل را نشان دهد.عکس باید کمتر از سه ماه پیش گرفته شده باشد و در فرم درخواست چسبانده شود. در صورت رتوش عکس، رد می شود.
  • تأیید تدارکات سفر: رزرو پرواز / رزرو سفر یا سایر مدارک حمل و نقل در نظر گرفته شده و مسیر سفر کامل خود را به اروپا
  • نحوه دریافت رزرو پرواز برای درخواست ویزا را پیدا کنید.
  • بیمه درمانی مسافرتی اعلام کرد که شما در مورد اورژانس پزشکی و بازپرداخت در کل منطقه شنگن (حداقل پوشش 30،000 یورو - تقریبا 50،000.00 CAD) پوشش داده شده اید.
  • در صورت رد شدن ویزا می توانید درخواست بیمه را لغو نمایید.
  • اثبات تمکن مالی

-ویزای توریستی (بازدید از دوستان یا بستگان):

  • بیانیه کنونی بانک (ترجیحا برای 6 ماه گذشته)
  • در صورتی که حساب بانکی نداشته باشید یا سپرده کافی برای تامین هزینه های خود در طول سفر نداشته باشید ،باید از بستگانتان درخواست کنید نامه حمایت مالی در طول دوران اقامت را امضا نمایند. در صورت درخواست ویزا، اسناد اصلی را با خود داشته باشید .

-در صورت ورود برای اولین بار همچنین باید:

  • مالیات بر درآمد برای سه سال گذشته
  • نامه انتصاب
  • اثبات موجودیت قانونی شرکت
  • یک نامه مرجع از کارفرما
  • در صورتی که متقاضی صاحب شرکتی باشد که برای آن کار می کند، ثبت نام تجاری، بازپرداخت مالیات و آخرین بیانیه بانک پیوست شود.
  • رزرو بلیط هواپیما
  • اسناد دیگر که توسط سفارت مشخص  می شود را نیز باید همراه داشته باشید و ارائه نمایید.

-بازدید از بستگان / دوستان:

  • اگر متقاضی اعلام کند که او تمام هزینه های سفر را پوشش می دهد، مدارک مالی خود را ارائه دهد.در صورت درخواست نسبی / دوست برای پرداخت هزینه متقاضی ، یک سند رسمی صادر شده توسط مقامات صالح برای اقامت شنگن کشور (دوست / وابسته در این مورد) باید ارائه گردد.
  • دعوت رسمی از طرف وابسته / دوست در یک کشور شنگن

-سفر گردشگری (بدون بازدیدی از هیچ بستگان / دوستان):

  • صورت حساب بانکی متقاضی (ترجیحا برای 6 ماه گذشته)
  • اطلاعات  دقیق روزهای سفر در منطقه شنگن، رزرو هتل یا دعوت نامه رسمی توسط ساکنین کشور شنگن.

برای درخواست توریستی باید به کجا مراجعه نمایید؟

شما باید درخواست خود را برای صدور ویزای شنگن به کنسولگری یا سفارت کشور که اولین بار به ان وارد می شوید و یا بیشتر روزهای سفر خود را در ان سپری می کنید ارسال نمایید

گرفتن ویزا چقدر طول می کشد؟

توصیه می شود برای دریافت یک ویزای شینگن حداقل حداقل 2 هفته قبل از سفر برنامه ریزی شده اقدام نمایید.سفارت بر حسب مستندات و درخواست مسافر تا 10 روز کاری (ِیا کمتر)به درخواست پاسخ می دهد.گاها با توجه به وضعیت فرد اتفاق می افتد که بررسی درخواست تا دوماه زمان ببرد.